Пригощаємо смачно

Дегустація страв Буковинської кухні

1. меню "Гостьове"

Перша страва
- "Капусняк" (Щі з квашеної капусти зі свининою) (взимку)
або
- Зелений борщ по – Чернівецькі (навесні)
або
- Грибна юшка(пісна)
або
- Холодник(окрошка на буряковому відварі) (влітку)

Закуски
- Салат "Буковинський" з сиром
- Салат "Буковинський" картопляний
- Оселедчик з цибулею
- Яйця фаршировані по - гуцульські
- Соління з бочки

Теплі закуски
- Печений перчик
- Ікра з печених баклажан
- Фасулі колочені (Паштет квасоляний)

Головна страва
- Мамалига(кулеша) з шкварками, бринзою і грибами в сметанному соусі
- Костица (м'ясо на ребрі - гриль)
- до столу подаються різноманітні домашні соуси

Карпатський чай і до чаю - "Шарлотка"

2. меню "Туристичне"

Перша страва
- "Капусняк" (Щі з квашеної капусти зі свининою) (взимку)
або
- Зелений борщ по - Чернівецькі (навесні)
або
- Грибна юшка(пісна)
або
- Холодник (окрошка на буряковому відварі) (влітку)

Закуски
- Салат "Буковинський" з сиром
- Печений перчик
- Ікра з печених баклажан

Головна страва
- Мамалига(кулеша) з шкварками, бринзою і грибами в сметанному соусі
- до столу подаються різноманітні домашні соуси

Карпатський чай і до чаю - "Шарлотка"

3. меню "Гостьове - VIP"

Перша страва
- "Капусняк"(Щі з квашеної капусти зі свининою) (взимку)
або
- Зелений борщ по-Чернівецькі (навесні)
або
- Грибна юшка(пісна)
або
- Холодник (окрошка на буряковому відварі) (влітку)

Закуски
- Салат "Буковинський" з сиром
- Салат "Буковинський" картопляний
- Оселедчик з цибулькою
- Яйця фаршировані по - гуцульські
- Соління з бочки
- Помідорчики "по - Чернівецькі"
- Цвіклі (буряк тертий з хріном)
- Буряковий салат з чорносливом та горіхами
- Салат - сюрприз

Теплі закуски
- Печений перчик
- Ікра з печених баклажан
- Фасулі колочені (паштет квасоляний)
- Фарширований перець

Головна страва
- Мамалига (кулеша) з шкварками, бринзою і грибами в сметанному соусі
- Костица (м'ясо на ребрі -гриль)
або
- Короп смаженій по – Буковинські (в кукурудзяній крупі)

Карпатський чай і до чаю - "Шарлотка"

Страви від Шефа

Замовляються окремо в доповнення до основних меню

- «Пастаі» в сметані
- «Пляцкі» з сметаною (деруни)
- Вареники (з вишнею, картоплею, капустою)
- Короп смажений по - Буковинські (в кукурудзяній крупі)
- Горщечки по – Буковинські (печеня з овочами)
- Узвар або компот по сезону.

Фаршировані яйця

Фасулі колочені

салат - Cюрприз

Cоленья із бочки

Tворожок

Ікра з баклажанів

Морква по-буковинськи

Торт з печінки

Помідори по-чернівецьки





appliance repair . Как сделать красивый гранатовый браслет салат рецепт здесь.